Pogodba o poslovnem sodelovanju – vzorec

Pogodba o poslovnem sodelovanju je civilno pravna pogodba, ki ima značilnosti  podjemne pogodbe ali mandatne pogodbe. Bistveno je, da se pogodbenika dogovorita o predmetu (kako bosta sodelovala, kaj je želen cilj) in ceni oz plačilu za sodelovanje.

S pravnega vidika ni pomembno, ali gre za podjemno ali mandatno pogodbo. Pomembno je, da se stranki dogovorita o vseh pravicah in obveznostih ter pravnih koristih. Še zlasti je pomembno, da se dogovorijo roki, v katerih morata stranki opraviti svoje obveznosti in da se dogovori kdo nosi rizike.

Ker je možnosti za poslovni sodelovanje veliko, smo za vas pripravili nekaj vzorcev.

Enostavno in poceni sestavite ustrezno pogodbo

Če se želite izogniti pravnim rizikom, potem naročite ustrezen vzorec in ga hitro in preprosto prilagodite vašim potrebam:

Pogodba o opravljanju svetovalnih storitev

S to pogodbo se svetovalec zaveže izvajati soritve svetovanja (enkratno ali za daljše časovno obdobje), naročnik pa se zaveže naročeno svetovanje plačati.

Cena: 25,00 €

Loading Posodabljamo košarico

Pogodba o poslovnem sodelovanju

S to pogodbo se stranki dogovorita, da imata skupen poslovni interes in da bo ena stranka v imenu in za račun naročnika opravljala določena dela in naloge, naročnik pa ji bo to delo plačal.

Cena: 25,00 €

Loading Posodabljamo košarico

Pogodba o zastopanju posredovanju pri prodaji

S to pogodbo se zastopnik zaveže, da bo na podlagi te pogodbe prizadeval najti osebe, ki se bodo z njim pogajale za sklenitev pogodbe, pogajal s potencialnimi kupci, sklepal pogodbe s tretjimi osebami v imenu in na račun naročitelja itd.

Cena: 25,00 €

Loading Posodabljamo košarico
LoadingUpdating...

Ko boste dodali dokument v košarico, oddajte naročilo. Košarica in oddaja naročila se nahaja desno zgoraj.

Kontakt

Če želite nas kontaktirajte preko spletne strani Pravne hiše IURIS ali na mail: info@pravninasveti.eu