Politika zasebnosti

V skladu z zakonodajo smo za vas pripravili Politiko Zasebnosti, ki določa katere podatke zbiramo ko obiščete našo spletno stran ter tudi kako varujemo in uporabljamo zbrane podatke.

Zbiranje podatkov

Pri uporabi naše spletne strani zbiramo 2 vrsti podatkov in sicer:

  • piškotke – anonimne podatke dostopov do naše spletne strani,
  • podatke poslanih vprašanjih.

Piškotki so namenjeni tako nam kot tudi vam, saj nam pomagajo izboljšati spletno stran in jo narediti uporabniku prijazno, vam pa omogočijo, da se lažje znajdete na spletni strani. Piškotkov posebej ne obdelujemo, in so namenjeni le za statistiko obiska.

Ime piškotka čas hrambe Izdajatelj in opis
__utma 2 leti Google Analytics – Statistika ogledov
__utmb 30 minut Google Analytics – Statistika ogledov
__utmc do konca seje Google Analytics – Statistika ogledov
__utmz 6 mesecev Google Analytics – Statistika ogledov
__utmt 1 dan Google Analytics – Statistika ogledov
PHPSESSID do konca seje Pravna hiša Iuris – delovanje spletne strani

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu ali pa vaš brskalnik nastavite tako, da piškotkov ne sprejema.

Podatke o vprašanjih – za potrebe odgovora na vaše vprašanje zbiramo ime in priimek ali naziv naročnika, e-pošto ter druge podatke, ki ste jih z izpolnitvijo spletnega obrazca navedli. Osebni podatki se zbirajo le z namenom podaje odgovora na vaše vprašanje.

Čas hranjenja podatkov

Zbrane podatke bomo hranil toliko časa, kolikor je to potrebno za zagotavljanje storitev ali namene opisane v tem dokumentu. Uporabnik lahko kadar koli zahteva, da se njegovi osebni podatki odstranijo, če le to dopušča zakonodaja.

Varnost podatkov

Vaše podatke bomo skrbno hranili in jih ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam. Prav tako vaših podatkov ne bomo uporabljali za noben drug namen, ki ni naveden v tem dokumentu.