Vzorci in pravno svetovanje

PRAVNA HIŠA IURIS je zvest sopotnik skozi birokracijo. Za vas smo pripravili bogato zbirko vzorcev pogodb in pravnih pisanj ter bogato zbirko vzorcev internih aktov, ki so vam dostopni za razumno ceno. Prepričani smo, da boste v zbirki našli veliko uporabnih pravnih dokumentov, ki vam bodo olajšali poslovanje, predvsem pa prihranili veliko denarja in veliko časa.

Pravno svetovanje

V izogib večjim rizikom in pravnim pastem je potrebno dobro pravno znanje in zlasti izkušnje. Če dobrega pravnega znanja nimate, smo vam na razpolago mi. Nismo tradicionalni pravniki, ki le sestavljajo dokumente in vas pustijo brez navodil in spremljanja njihove implementacije. Pravno svetovanje nudimo z vseh področij, specializirani pa smo zlasti za:

  • gospodarsko pravo,
  • delovno pravo in
  • civilno pravo.

Preberi več


Vzorci pogodb in pravnih pisanj

Boljša je preventiva kot kurativa, zato vam svetujemo, da pri sestavi pogodb in pri pisanju pravnih dokumentov uporabljate kvalitetne vzorce ali pa sestavo prepustite pravnim strokovnjakom. V naši zbirki boste našli veliko vzorcev, ki jih boste lahko preprosto priredili vašim potrebam. V zbirki boste našli zlasti vzorce s področja:

  • gospodarsko pravo,
  • delovno pravo in
  • civilno pravo.

Preberi več

Naroči


Interni akti

Obseg obveznosti priprave internih aktov oziroma internih pravil je odvisna od velikosti in dejavnosti. Globe zaradi nespoštovanja obveznosti so izjemno visoke! Segajo lahko tudi preko 120.000 EUR, zato vam svetujemo, da si jih čim prej uredite s pomočjo naše zbirke.

Preberi več

Naroči